Bakancsokról úgy általában
-
rusher4587 #141 Sziasztok!
Sürgősen vennem kéne egy bakancsot, olyan 30, max. 40 k-t szánok rá és a következő feltételeknek tegyen eleget:
-Membrános és egybenyelves (tudom, sokan parasztvakításnak tartják, én egy Decathlonos csodában gyalogoltam nyáron úgy 700 métert egy patakban átázás nélkül, ennél több nedvességgel szerintem nem fogok találkozni, úgy hogy nem kell az a membrán)
-Nagyon kényelmes, igazából ez lenne a fő szempont. Mivel a súly is ide tartozik, ebben is adjatok tanácsot, idáig mindenki másra esküdött nekem, szóval nem tudom, hogy szintetikus vagy bőr legyen.
-Egyszínű sötét. Főleg airsoftozáshoz használnám az őszi-téli-kora tavaszi lombtalan időszakban, fekete vagy sötét barna kéne MINDEN élénk színű cicomától mentesen (na jó a fűző elüthet), mert passzolnia kell az egyenruhához.
-Nyáron egy másikat viselnék, szóval közepesen meleg kéne, de valami olyasmi, amiben max. két zoknival ki lehet bírni a telet, ne legyen túlszigetelve.
-Nem értek a talpak anyagához, csak annyit tudok, hogy a nedves szikla egy gyenge pontja szinte mindegyiknek, márpedig én sajna gyakran találkozom ilyesmivel, illetve az airsoftozás miatt nedves, nyirkos betonnal, és sikerült már nem egyszer megcsúsznom, tehát hogy ha erre van valamilyen megoldás, osszátok meg velem! (nem akarok hágóvasat hordani! :D )
Előre is köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!