• Mice
  #47
  "Szerintem meg lenne sokkal fontosabb dolog is itt a foldon, inkabb arra forditottak(tanak) azt a sok penzt. Ehezes, kornyezetszennyezes, stb... .
  Persze tudom akkor meg nem fejlodnenk, dehat eloszor itt legyen minden rendben aztan az urben."

  Aszem az ilyesmit meg kéne hagyni a szépségkirájnőknek.

  De, jó. Tegyük fel. Esetleg nem lenne éhezés. Nem lennének gyökér kis kunyhós országok. Őszintén, jó lenne ez nekünk?

  Hiába van 4 percenkénti halálozás (vagy mennyi) a világon, mégis túlnépesedésről dumálnak mindenütt.

  Ha az űrtech helyett a humanitárius dolgokra menne el az egész kóceráj és hússzor annyian lennénk, akkor ezt a kupac embert hova raknád? Menhelyre? Vagy kerti kutyaólba?

  Még a csupasz holdig sem tudunk elvánszorogni, nem hogy másfelé. Arról nem is beszélve, hogy a holdon pl. nap mint nap számíthatnánk meteorokra, mert még a Föld mellett elhaladókat sem tudjuk emberi időben kiszúrni.

  Ha meg más bolygó vagy csillagról beszélünk, akkor még egy szonda esetében is fogjuk a fejünket a költségek miatt.

  Szerintem igenis menjen bele ez a pénz ebbe a cuccosba, amíg még van kajánk és az Eszperantó parkba is le lehet menni kutyátsétáltatni, mert még nincs tele 200 kínaival.

  Senki sem azért várja a technikát, mert heteskén olyan jól néz ki az adóvevős ruci, meg hogy el tud tűnni, meg meg tud jelenni, hanem mert a jelenlegi színvonalon semmit nem érnénk vele, ha ennyien lennénk.

  Szép dolog az empátia meg az összes többi érzelmi szösz, de aszem az oroszlánt is azért találták ki olyanra, hogy antilopot egyen mert ennek így kellett lennie, nem pedig azért mert a fű mégsem olyan finom mint a szalámi.