Akinek nem szeret gondolkodni, de löni annál inkább, annak ez a játék 1 áldás! :)
  • Sadun Tryst
    #11
    A történet dióhéjban:

    Az emberek a rohanó élet miatt idegesek voltak és stresszesek. Ezen a 1 cég segített és gyógyszereket dobott a piacra, amely segített az idegsség és a stressz legyözésében. Ekkor az emberek 1 idöre "nyugodtak" lettek. De a gyógyszer nem is gyógyszer volt igazából, hanem legális drog. Az emberek szenvedtek a mellékhatásoktól 5 év után. Ekkor 1 kisebb háború tört ki, ahol (tudtommal) 1 másik cég 1 újabb gyógyszert dobott a piacra, ami a hiedelemmel ellentétben nem volt mellékhatásmentes. Ekkor az emberek megint lenyugodtak 1 kis idöre, de ez sem tartott soká. Újabb háború tört ki. De ekkora már a Golden Bell cégnek (asszem ez a neve) annyi pénze volt a világon elterjedt gyógyszeréböl, hogy nem tudott mit tenni a nép, csak harcolt. Föhösünk meg úgy keveredik be a játékba, hogy elrabolják valakijét (asszem a gyerekét, aki még csak 2 éves, de jobban lö, mint John Wayne)...
    Ekkor feleségünkkel együtt nekivágunk a nagy kalandnak (igen nem csak 1magunk fogjuk leírtani a seregeket, ketten leszünk).

    Úgy tom valami ilyesmi a történet, ha nem pontos, akkor nézzétek el a cikket ahonnan írtam, vagy 3-4 hónapja olvastam el, aki meg bövebb infot akar, az menjen a lentebb lévö honlapra.