Szerintetek?
 • MrSpock
  #3195
  Na látod ez az!
  Mindig ugye a pasik mit akarnak egy fiatal lánytól!?
  És fordítva? 17 éves lány a 30 éves pasitól?
  Mert kettőn áll a vásár,vagy nem? A kiscsaj eldönti hogy igen,megszerzem ezt a pasit magamnak,főleg ha úgy is néz ki,és kész.
  Előbb utóbb sikerül isneki,és mindegy ,hogy esetleg már családos ember.
  Érvelést szeertnél?Legyen teljesítve kívánságod!:-)
  17lágy-30pasi: A lány rajong az idősebb férfiakért,lehet apakomplexusa van,vagy csak esetleg olyan az élete,hogy kell egy már rendes egzisztenciával rendelekző személy.Imponálhat esetleg,hogy lakás,autó,anyagi háttér.Érzelem is előfordulhat abban az esetben,ha tényleg figyel rá az illető,és önmagáért szereti.Na és persze nemérdekli egyik félt sem a környezete negativ hozzáállása,elitélése.
  Valamint nem csak abarátnői előtt akar villogni,hogy neki milyen idős a barátja.
  30pasi-17csaj: Ebben az esetben,a pasi a fiatal,még szinte alig érintett báj fogja meg, ami vonzóvá teheti számára a kapcsolatot.Testileg,és persze a lány életfelfogásából adódóan lehet szellemi kapcsolat is. Normális csaj,rendesen tanul,készül,néha szórakozik,de nem nyivákol,riheg-röhög,szóval nem idióta.Mert azért vannak ilyen lányok is,mégha nem is hisznek sokan benne.A gondoskodás,hogy a lánynak szüksége van valakire,valamire.Ezt mondjuk a családi háttérben nem kapjameg..esetleg szülei elváltak,vagy rossz a viszony.és szeretne egy normális embert maga mellé.Na persze ha a srác is ígylátja,nem pedig csak fiatal csajt akar ágybavinni.Pasinak megvannak a forrásai,anyagi,és könyezeti,társadalmi feltételei.Vagy csakszimplán beleszeret a lányba,amit ellehet képzelni,mert esetleg nem csak a testiséget látja benne,és a fentebb emlitett komolyságot.
  Azért általában a fiatal lányok ragaszkodóbbak,ha szeretnek valakit,kihasználhatóvá teszikmagukat általa.Ismerek ilyen eseteket..és sajnos mindig rosszul végződnek a lány számára.
  Az érzelmet nehéz írányítani,az egy dolog ha tetszik valaki,de amikor közelebb kerülsz hozzá..akkor nehéz..van benne tapasztalatom..jelenleg is.Ebben az esetben a körkülönbség egyesek számára már eléggé elfogadhatatlan lenne.De ugye a vonzalom erősebb lehet,mint gondolná az ember. Egyik barátnőm mondta,hogy ez a korkülönbség dolog egy nagy baromság,mert nemondja már azt neki valaki,hogy tudatosan megválogatja mindenki kibe,mikor,hol legyen szerelmes.Mert ez az érzés jön,ha akarod,hanem.Persze hozzátette azértnem a 15-50éves felállásra gondolt.
  Én csak anynit mondtam,hogy esetleg erkölcsi határa lehet,kinek mennyit bír el a környezete!Nem is saját maga,bár fellehet állítani egy határt,ami egy normális embernél nem ütközik pedofíliába,vagy másik végletbe.
  Sokan a szexel jönnek,hogy csak arra kell esetleg a fiatalabb-idősebb.De kérdem én, ha egy 15 éves csaj már él nemi életet,akkor mi a különbség ha 16 évessel,vagy 25-tel csinálja?Most nem beszéltem az érzelmi oldaláról,mert az idősebb srác is lehet szerelmes belé.
  Vagy úgyvannak sokan vele,hogy egy kis tinihez,ha már kis hülye,akkor a párjának is annak kell lenni,vagy csak az lehet,én nemis vágyhat esetleg többre.
  Mert azért a lányok bevallhatnák,hogy avelük egykorú fiúk többsége nagy 0,értelmi,érzelmi szinten is.Épp számukra az a fontos ki-hányat fektet meg belőlük.Jó kis párnapos,hetes kapcsolatok.
  Vagy egy idősebb aki esetleg szeretheti is,mert ő már túlesett esetleg ezen,és jobban az érzelemre koncentrál.
  Mert a tizenéveseket mi érdekli,minél több csaj legyen,motorok,autók,szgép,haverok,bulik,igyunk,cigizzünk,esetleg kis fű,oszt jólvan.
  Neme egyszerű dolog ez,ésszerintem amig nemesik büntetőjög alá egy kapcsolat,csak az emberi tolerancián múlik(ami kevés),na meg az érintett feleken,hogy elfogadjuk e.
  Köszönöm,hogy megoszthattam e kis eszmefuttatásomat.
  Peace!:-)