Szerintetek?
-
:) erről beszéltem.erre a reagálásra számítottam.
Itt próbáltok engem oltani miközben csak nő bennem a szánalom.
Kiváncsi lennék rátok fiúk,de nagyon.
Amit itt leirtatok az is csak egy nagy kamu, és fiúk ! a kamukat csak az ugyanolyan szánalmas figurák mint ti veszik be.
Ne kezdjétek el a farkatokat verni, hogy itt ki él jobban ment nem erről beszéltem, és ha valamit is tudnátok rólam ez a téma fel sem merült volna.
Itt arról van szó, hogy nagyon is ismerem a szánalmas pofátokat, millió ilyen emberrel találkoztam már.
zsiroskenéyr : a te reagálásod volt az amire azt ondta, hogy nem hiába gépeltem be 1 oldalt ebbe a rohadt fórumba, erre a válaszra számitottam :)
hogy miért gépelnél be 7 oldal kamut ? azért gépelnél be 7 oldal kamut mert kamu az életet :) ennyit rólad.na cső buzavirág.
Danny:ez is elég pri mitiv beirá volt a részedről.
Próbálj meg széttépetni(már maga ez a tb 3 személy :D ez a kedvencem, inkább próbálj meg Te magad széttépni,majd erről még beszélünk)Harmónikus párkapcsolatban ? namármost! erre inkább nem reagálok.És Dannykám:) ha ennyire leugatsz és semmire sem tartasz akkor meg mi a fasznak kezdesz el itt nekem magyarázkodni??? de te tudod!nem szólok bele.
Munka közben és ünnepnapokon mi? és akkor is fórumozgatsz meg játszol ha nem tévedek :) szánalmas senki!
sz4bolcs: szivesen segitek máskor is!! leszek a mestered igen!!
és büsuke lehetsz a hozzászólásaidra igen.. nem mindenki büszkélkedhet ennyivel :) te pöcs
Danny: fiatalkoromban (12-14) koromig tényleg sokat lógtam itt.
Tudod te gyik én olyan eredményeket értem el az életben amit te valószinüleg nem.és itt nem a sportra gondolok de azon a téren is vannak szembetűnő eredményeim(vizilabda) .. sokáig ltem külföldön. 5 nyelven ebszélek.És itt jön a kérdés : ha én tényleg ilyen kockafejű lennék, aki egész nap a kibaszott gép elött ül akkor hogy a faszba zidtam volna elérni azt amit elértem az életben?? én akkor ültem gép elé mikor hazaértam vagy a versenyekről vagy a nyelvvizsgáról! mindenből 5 re érettségiztem kivéve matekból 4 re..
Kitűnő tanulú voltam mindvégig,kiválló sportoló és kibaszott sok nő és buli volt az életemben valószinűleg a sport miatt és az egyéniságem miatt.Szóval ti ne kezdejetek itt nekem dúdolgatni, mert valószinűleg csak a rövidebbet húznátok!!!
Nem evszitek észre pöcsök? képesek voltatok elolvasni 1 oldal baromságot amit irtam ??? de igy utólag rájöttem, hogy nem is olyan nagy baromság amit irtam és valószinüleg van benne elég nagy igazság!
Na ennyit mára és valószinüleg ennyi volt amit SGn töltöttem.
Szánalmasak vagytok!
u.i:Dannyke! a széttépésre még visszatérünk!