Szerintetek?
-
ZsirosKenyer #1143 kösz hogy reagáltatok de én nem nagyon tudom elfogadni hogy vége...végülis ha belegondoltok egy olyasvkivel tett ilyet aki nagyon közel állt a szívéhez és így is ellenált szépen aztán a srác szó szerint rárontott.de meg is bánta nagyon a csaj..volt olyan nap h egész nap csak sírt és végülis nem bírtaa ki: el kellett mondania.
tudok róla hogy mások is próbálkoztak nála ez alatt a fél év alatt de hűséges volt hozzám, szóval ne feletjsétek el hogy ezt a csókát nagyon szerette régen! Ha újrakezdenénk talán el tudnám érni hogy újra szerelmesl egyen belém és kakor nyert ügyem van..
Arra is gondoltam hogy megpróbálom elfelejteni..Ehhez viszont vissza kell szereznem hisz nem tdok másra gondolni csak ő rá.. A taktika annyi hogy ha megitn együtt lennénk sokat talán rájönnék hogy annyira nem is az igazi mint hittem! A másik célom hogy ezt a köcsög parasztot aki elvette tőlem megszivassam..Ehhez is visza kell szereznem, spt talán azt is elérem vele h feladja a srác és akkor végülis sztem már meg tudom tartani..
Mondjatok tippeket a visszaszerzéshez. Most kedden volt egy party ott megmondtam neki hogy akkor felejtsük el egymást mert ha folyton beszélgetünk msn-enen csak rosszabb nekem ő sírt sokat és mondta hogy de szeretné tartani aa kapcoslatot mert pár hónap múlva még lehet belőlünk vmi..erre modtam hogy NEM és otthagytam..Aztóa talán így kicsit jobbak lettek az esélyeim:tegnap msn-enen egész végig írt nekem de én direkt nem válaszoltam..aztán azt írta hogy nagyon hiányzik neki hogy nem írok visssza és berakta msn-be azt a képet mait még nyárobn cisnált a homokban: belekarcolva az én nevemmel..
Szóval láthatóan hiányzom neki.. A sztori msot úgy fog folytatódni hogy ő ma elutazott ausztriába síelni egészen elsejéig szóval nem fogom látni és ő se engem.. ha tényleg szeret és úgy van ahogy modnta akkor hiányozni fogok neki és talán ír is..(vagy ha nem akkor lehet h makacsságból nem, mivel elég makacs természetű)
ezekután másodikán visszamegy mégegy sítáborba de ezt már a suli szervezte és ott lesz a srác is!! grrrrr!ez is történhet az én javamra uyganis egyszer már megunta a csákót és azt modnta nekem régen hogy milyen jó velem, mert nem vagyok unalmas mint ő..