HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Dj Faustus #8271
    "A legfelső nem vált =]"
    Ugyanis az az aktív menüpont. ;)

"a notepadról hallottam és gondoltam is, hogy felteszem. írtál ++ és 2 verztiót. melyik jobb?"
    A Notepad2 és a Notepad++ kódszerkesztő programok nem összetévesztendő a Windows beépített Jegyzettömbjével (angolul Notepad).

Én személy szerint a Komodo Editet preferálom (leginkább platformfüggetlensége, és beépített FTP/SCP támogatása miatt), de a Notepad++ talán egy elterjedtebb program.

"a css 1értelműen sokkal korrektebb, csak felraktam a css4-et, de a 8-assal vagy ütközött, vagy nemtom, de soxor behülyült és töröltem,
    viszont azóta nem engedi telepíteni."

A CSS nem egy Dreamweaver változat, hanem a honlapok (vagy XML dokumentumok) kinézetének kialakítására szolgáló leírónyelv (Cascading Style Sheets - egymásba ágyazott stíluslapok).

"lenne egy másik kérdésem. van egy email küldő kódom, ami magában tök jól működik, de ha beteszem egy táblázatba, már nem küldi el a mail-t."
    Azért nem küldi el a levelet, mert a <form> tag action attribútuma nincs megadva (mi hajtsa végre a levélküldést).
    Másrészt oldalszerkezet kialakítását ne táblázatokkal oldjuk meg. Nem arra valóak.
    Szóval e helyett inkább így.