HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
kissgy1028 #8110 Sziasztok!
A leírt problémáim közül már csal az utolsó hozzászólásomban leírt
flash menüs problémát nem tudtam megoldani.
Sok fejtörés után rájöttem, hogy javascriptben lehetne a legkönnyebben végrehajtani. Sajnos először actionscriptben próbálkoztam, de rájöttem, hogy a js lesz hozzá a megfelelő. Mivel csak most kezdtem a js-hez, ezért nem tudom megvalósítani az elképzelésemet, akárhogy is próbálkozok vele.
Van egy flash menüm, amin linkek vannak. Ez a flash egy alkalmazas.html-en van rajta, és van egy 3 keretet tartalmazó alkalmazasok1.html-em. A keretek nevei ezek:_fejlec, _szovegresz, _lablec. A _fejlec a fejlec.html fájlt jeleníti meg, a _lablec pedig a lablec.html-t. A _szovegresz alaphelyzetben a szovegresz.html-t jeleníti meg. És itt jön a dolog, amit nem tudok megoldani. Js-ben azt szeretném mecsinálni, ha egy adott linkre kattintok a flash menün, akkor a _szovegresz keretben cserélődjön le a szovegresz.html, az adott flash linkhez tartozó html-re.
Amit, fontosnak tartok még megemlíteni, hogy a flash nem azon a html-en van elhelyezve, ahol az egyik frame tartalmát le kell cserélni. A flash az alkalmazasok.html-en van, míg a kereteket tartalmazó lapom az alkalmazasok1.html.
Remélem elég érthetően írtam le a problémát.
Előre is köszönöm a segítséget!