HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
Faustus, főleg feléd irányulna a mostani kérdésem. CSináltam már pár weblapot, de manapság ugye előjöttek a dolgok, miszerint a régi, elavult megoldásokat cseréljük le újakra, mint pl a CSS, stb. Na most nekem lenne egy melóm, melynek a nagyon durva, félkész photoshop váza így néz most ki. GOndolom ebből is világos, hol lennének dinamikus mezők, bal oldalt majd még menü lesz, háttérben is valami, stb stb, nem ez a lényeg most. Hanem inkább az, hogy ha át kell térnem a HTML részre, akkor az oldal felépítését miben célszerűbb csinálni? Táblázatokkal, vagy csak divekkel, esetleg ezen kettő ötvözésével? Mert tőlem egy teljesen modernizált, új technológiákat használó weblapot kértek, és látom, te ebben azért benne vagy. Régen ezt táblázat és div párosítással csináltam, CSS hozzáfűzéssel, de kérdem én, ez bizonyosodik most is a legjobbnak és a legujabbnak? Jah és hozzátartozik, hogy a végeredménynek teljesen PHP kompatibilisnek kell lennie, különböző blokkokból, részekből fogom include-olni az egyes funkciókat.