HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
-
Privát üzenetben:
"Köszi szépen a segítséget...
De egyszerűen nem megy... Kicsomagolom, beírom a szerveroldali dolgokat, amit az extra.hu-ról másolok, feltöltöm a gyökérkönyvtárba, s nem működik... Ahova az ifram bekerül, megjelenik az üziablak... a következő hibaüzivel:
Kérlek, segíts...
Notice:
mysql_query(): MySQL error: Table 'szilviesati.shoutbox' doesn't exist in /nfs/extra/s/sz/szilviesati/wwwroot/shoutbox.php: mysql_query on line 56
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(187) : system created function on line 36
Warning: mysql_fetch_array(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /nfs/extra/prepend/prepend.php(145) : system created function on line 36
Notice:
mysql_query(): MySQL error: Table 'szilviesati.shoutbox' doesn't exist in /nfs/extra/s/sz/szilviesati/wwwroot/shoutbox.php: mysql_query on line 74
in /nfs/extra/prepend/prepend.php(187) : system created function on line 36
Frissítés
Összes (
Warning: mysql_num_rows(): supplied argument is not a valid MySQL result resource in /nfs/extra/prepend/prepend.php(145) : system created function on line 36"
Ez azt jelenti, hogy nem létezik az adatbázistábla.
1. Aktiváltad a MySQL szolgáltatást?Az Extra webes felületén jelentkezz be, és az SQL résznél aktiváld a szolgáltatást.
2. Beimportáltad az SQL állományt? Az adminisztrációs felületen bal oldalon Szolgáltatásaim, majd jobb oldalon SQL, utána a következő oldalon MySql manager. A megnyíló ablakban meg megkeresed az Import részt.
3. Jól töltötted ki a beállításokat? Az adminisztrációs felület bal oldalán a Technikai beállítások segítenek.