HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • Dj Faustus #5456
    "illetve beillesztette a képeket a menüsorba.(???? HOGYAN??)"
    Ugyanúgy mint az első lehetőségnél: "és beillesztette az oldalra a menüsorba"
    Szóval a jobb oldali menübe be kell illeszteni egy egyszerű modult (ha jól tudom ez a neve), amibe beilleszted a képeket.

"EZ MEG LOL, EZT TÉNYLEG NEM GONDOLTAM VOLNA, EKKORA BARMOKAT :)"
    Nem "barmok". Attól hogy nem ért hozzá, az nem baj, csak kicsit hosszadalmas elmagyarázni olyan dolgokat, amelyek tudatában neki is könnyebb a dolog, és akár ő is meg tudja csinálni.

"ITT A legfőbb KÉRDÉSEM : HOGY LEHET HOGY NE LÁTSZÓDjON AZ ERDETETI STÍLUS?"
    Ki kell iktatni a bal oldali menüből a dolgokat, és legfelülre elhelyezni egy egyszerű modult.

"KÉRDÉS : letöltöttem ezt a Coppermine galerit vagy mit gépemen install, és utána??"
    Na látod ez az a dolog, amikor ágyúval verébre lövünk. Mivel idáig csak GPortállal foglalkoztál még nem használtál FTP-t, még nem mélyedtél igazában a sűrejében ((X)HTML, CSS, Javascript, PHP, SQL,...).
    Le van írva a readme.html-ben a kezelése. Igaz angolul, de aki eddig eljut, az már menthetetlenül belekavarodik az angolba.
    Röviden és tömören:
    1. Letöltöd.
    2. Kicsomagolod.
    3. Regisztrálsz egy tárhelyet (Extra, Ultraweb - ezeket javaslom)
    4. Felmásolod a kicsomagolt könyvtárat.
    5. Az adott webtárhely adminisztrációs felületén aktiválod a MySQL adatbázist.
    6. Elindítod a telepítőt (böngészőbe: http://teoldalad.szolgaltato.hu/coppermine_könyvtára/instal.php)

"+még egy kérdés : gportálon lehetséges olyan megoldás hogy az oldal nevének beírása + klikk után bejön egy üdvözlö lap"
    Mondjuk úgy hogy nem érdemes. Ez egy előre elkészített portál, aminek megvannak a maga korlátai.
    Ha értesz a HTML nyelvhez, akkor könnyedén csinálhatsz magadtól ingyenes webtárhelyre.