HTML-szerkesztés kezdőknek!!!
  • braaa
    faustus helo, akkor én is így válaszolgatósba írom(bár nem tudok dölten írni,ezért NAGYalírok):
    "e ez a Site information, welcome, navigation menüpontok ezek nemhiszem hogy a csaj csinálta"
    Mint már említettem, ezek képek.
    Két lehetőség van:
    1. a csaj beszerzett valami csinos kis betűtípust(PIPA), felrakta a gépére(PIPA), majd valamelyik képszerkesztő programmal ráírt egy üres felületre(PIPA). Ezt elmentette képformátumba(P), felmásolta a galériájába (P) és beillesztette az oldalra a menüsorba (ez azért valószínű, mert a csaj magáról ír, az ő e-mail címét adja meg, stb...). Ráadásul írja is, hogy PhotoFiltre-t, illetve Photoshop CS2-t használ. (OKS EDDIG OKÉ, ÉN IS KONYITOK EGY KICSIT PS-HEZ EZEKKEL NEM LESZ GOND)
    2. előbb említett delikvensünk meglátott valamelyik oldalon ilyen csinos képeket és letöltötte, majd felmásolta az oldalára, illetve beillesztette a képeket a menüsorba.(???? HOGYAN??) (Az előbbiek tekintetében ez kevésbé lehetséges) (IGAZ)

"már több gportálosnál is pont ugyanezek a menünevek jelentkeztek"
    Kapaszkodj meg, ez egy stílus. Olyan mint az emó.
    Csak ezt blend-challenge-nek nevezik. Ennek az a lényege, hogy tizenéves kiscsajok Photoshoppal játszanak, és úgy gondolják, hogy ők hú, de milyen trendik, hű de művészek. Ezért kell mindent angolul írni (mert ez a trendi), meg ezért kell webmiss-nek nevezni magát az illető kisasszonynak.
    Hegesztettem (GRAT AZ OLDALHOZ, TÉNYLEG JÓL NÉZ KI) én már ilyen kiscsajnak a grafikai tervéhez "miniportált" (szóval ő adta a képanyagot, én meg a kódolást csináltam). Hát, nem egy egyszerű dolog (mert hogyan magyarázzam el egy nagyothallónak Mozart muzsikáját - akarom mondani egy HTML-ben nem jártasnak a kódolás örömeit).(EZ MEG LOL, EZT TÉNYLEG NEM GONDOLTAM VOLNA, EKKORA BARMOKAT :))

"más a gportálba mindenképp ki kell válastani egy stílus(manhunt, szolid, hasonló gagyi szarok) és azt hogy tüntetem el?"
    A kiscsaj is kiválasztott egyet (a concrete.css stíluslapot használja a G-Portal, nem tudom melyik G-Portal stílusra vonatkozik ez... valami fehér hátterű, szürke menüpontokkal). Csak a menüt telipakolta képpel, és nem látszik az eredeti stílus. ((ITT A legfőbb KÉRDÉSEM : HOGY LEHET HOGY NE LÁTSZÓDjON AZ ERDETETI STÍLUS??????????????)

++++KÉRDÉS : letöltöttem ezt a Coppermine galerit vagy mit gépemen install, és utána?? vmi ftp-t emleget, ha valahol van ehhez magyar leírás vagy itt vki tudja irhatja..