N#35
A másik hiszti tárgya a toborzás ezzel a játékkal.
Én nem akarok belépni a Us Army-ba csupán azért mert játszottam ezzel a játékkal ,sőt nem örülök neki ,hogy nem kell katonának lennem.Aki pedig katona akar lenni az úgyis az lesz ha játszik America's Army-t ha nem!
Valóban 11 éves koromban nem élveztem volna a RvS-t vagy a GR-t.
És az igaz ,hogy 11 éves gyerek nem lehet katona tehát a kedves cikk író kicsit túlreagálta azt az utolsó bekezdést.
Azt is olvastam a hozzászólások között ,hogy Quipper szerint azok akik FPS-ekkel játszanak nem hatódnak meg egy olyan híren ,hogy valami x országban y számú katona meghalt
,engem is hidegen hagynak az ilyen hírek.
DE NEM AZÉRT mert szeretek vérengzeni meg öldökölni hanem azért mert abban a percben amikor a hírt látom,hallom,olvasom akkor otthon a kanapén ülök.
Ha mondjuk valóban ott lennék most abban az x országban és
a csapattársam lőtték volna agyon az imént vagy az én országom (dramatúrgiai szempontból hazám:) lenne az az
x ország más lenne a helyzet.
Senkitől nem lehet elvárni ,hogy egy híren bőgni vagy gyászolni kezdjen!
Az meg egyszerűen nevetséges mi hisztit levágnak az Irakban lévő magyar katonák miatt.
Ha rájuk lőnek egyből Úristen vissza kell őket hozni mentsék meg őket meg vegyenek fel más ruhát ,hogy látszódjon ,hogy magyarok.
1#
Az a magyar katona aki kiment önkéntes tehát nem erőszakkal rángatták oda hanem ő maga egyezett bele azért önkéntes és az ,hogy rájuk lőnek a munkájukhoz tartozik!
2#
Tökmindegy milyen ruha van rajta úgy is lőni fognak rá!
Mint mondtam fölösleges dolog hisztizni az ilysmin.
Lehet ,hogy rossz dolog de ez van ezt kell szeretni!