romák mindenhol
  • O0D:
    #1
    Szétverte egy éjjel-nappali bolt berendezését vasárnap Hatvanban egy 50-60 tagú társaság; a csoport tagjai az üzletben tartózkodó haragosaikat üldözték - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-t.

    "A délelőtti rendbontásra azt követően került sor, hogy előző este tömegverekedésbe torkollott a két csoport szóváltása a megtámadott bolt közelében" - közölte Kakuk György.

    Mint elmondta: a szombaton késő este kitört tömegverekedést csak a rendőrség közbelépésére hagyták abba az ellenérdekű felek.

    Ugyanakkor vasárnap az egyik társaság tagjai újra összegyűltek a bolt előtt, ezúttal már husángokkal és más, ütlegelésre alkalmas eszközökkel felszerelkezve, annak hírére, hogy ellenségeik szintén az üzlet körül csoportosulnak.

    Utóbbiak a túlerő elől valószínűleg a boltban kerestek menedéket, ám ellenfeleik szétverték a helyiség ajtaját, padokat és utcai székeket dobáltak az üzletbe; a harcnak újra a kiérkező rendőrök vetettek véget.

    A verekedés nyomán többen könnyebb sérülést szenvedtek. Az ügyben csoportosan elkövetett garázdaság miatt indított eljárást a Hatvani Rendőrkapitányság. A gyanúsítottak kihallgatása vasárnap este még folyamatban volt.



    http://www.mtv.hu/rovat.php3?tip=hir&aid=119#59143