az
  • galocza
    a hócipőm bír tele lenni azzal, hogy a normális filmeket csak és kizárólag késő este/éjjel adják. hetekig bámulom a tévéműsort, mire találok valami használhatót, és akkor ez van. mai példa:
    megnézem port.hu-t mi az ábra. 20.00 lethal weapon 4. hopp, kicsit késő van, sebaj, rágógumi de azért megnéztem volna, mind1. utána MAD MAX 3, a sorozat legjobbja, szerintem a téma klasszikusa 22.40kor, vasárnap este, hogy senki se nézhesse meg, csak munkanélküliek, a leglógósabb egyetemisták és délutánosok.
    de ez nem a csúcs mert mi is van utána? a kínai negyed. a színes film noirok legjobbja a blade runner mellett (vagy előtt). 00.50es kezdéssel, alig több mint 2 óra, hajnali háromra be is lehet fejezni persze ohne werbung. egy elég sz@r film, ismeretlen sztárocskákkal (faye dunaway, jack nicholson) meg egy nulla rendezővel (polanski). az imdb.comon minden idők 45. legjobb filmje (nálam jobb).
    van ezeknek lelkiviláguk? ilyenkor mi a ****t csinál a szerkesztő vagy akárki aki összeállítja a programot? idióta vagy csak totál inkompetens barom? bármelyik, nyugodtan főbelőheti magát az állatja.
    ez felháborító. fel is háborodtam. bocsánat a hangért, de az se ment könnyen, hogy ne KIABÁLJAK. szákmeg. én meg megyek aludni mert holnap dolgozom...