www.puzzlepirates.com - egy online kalozkodas de szigoruan csak puzzlekkel ;)
  • Lacc
    #9
    Látom nem nagyon érdekel senkit a játék, pedig nem semmi mennyi minden lehet benne csinálni, az ember nem is gondolná. Nagyon jó szerepjátékos társaság van, lehet venni saját hajó, gyűjteni kell rá legénységet, akik szintén játékosok, akik a hajón mindenféle feladatot látnak el. Pl. van aki vizet pumpál, van aki a vitorlákat igazitja mindig szélirányba, a kapitány navigál, van aki a séróléseket foltozza be, van aki az ágyút tölti, stb.
    A nyilt vizen meg lehet támadni más hajókat, amiket szintén playerek irányitanak, vizi csata után át lehet ugrálni a másik hajóra, ahol karddal kell megküzdeni a másik legénységgel.

    És az a poén, hogy minden tevékenységet valamilyen egyedi puzzle-el kell megoldani, amig nagyon jól meg vannak tervezve és szvsz nagyon élvezetesek. Én személy szerint nem vagyok oda az ilyen puzzlekért, de ezek nekem is nagyon tetszettek.

    Még saját boltot is lehet nyitni, kell fizetni a fenntartást meg egyebeket. És ha veszel valamit egy boltból, azt meg kell általában rendelni, és látni, hogy kb. mennyi idő múlva készül el a cucc. Egy ruha esetében ez valós idő szerint pár óra lehet, de ha egy hajóácsnál veszel valami nagyobb ladikot, annak az elkészitése bizony napokat is igénybe vehet :)

    Szvsz érdemes kipróbálni.