• dez
    #29
    Hát igen, alap szinten kell vele foglalkozni, mert az mégis hogy venné ki magát, ha még úgy sem. De ugye nem kell mondani, hogy erre a dologra mennyivel kevesebb pénz megy el, mint a csodaszerkeresésre. Vagy hogy a milliárdos nyereségekből erre egy fityinget sem adnak a gyógyszergyártók. ("Mi közünk hozzá?")

    Közben minden tele van kisebb, vagy akár nagyobb mértékben rákkeltő anyagokkal. Az emberek többségének meg dunsztja sincs olyan alapvető dolgokról, hogy a stressz bénítja az immunrendszert, stb. Persze ezeket a dolgokat nem lehet egyik napról a másikra megváltoztatni, de nem is akarják túlzottan elsietni. Gazdasági érdekek...

    Itthon még az EU-s előírások átvétele is nagy ellenállásba ütközik. Épp nemrég a média is azt harsogta, hogy ha átvennénk, akkor több vegyipari cég csődbe menne. (Vélhetően kisebb cégek, amik csak néhány anyaggal foglalkoznak.) Hát bakker, naponta mennek csődbe cégek, bagatell dolgok miatt. Amúgy persze ez csak üres fenyegetőzés. De a régi reflexek miatt célba talál.