• fluga
    #27
    kedves unreg majompofi.
    amerikaimádatom kimerül abban, hogy őket is ugyanolyan embernek tekintem, mint mindenki mást. se nem rosszabbnak, se nem jobbnak, ennyi.
    vlószinűleg egy internetes portál hozzá fog jutni titkosszolgálati anyagokhoz.
    de ha még ha hozzá is jutott, kérdem én mennyire lehet tájékozott és mennyire lehet hiteles egy olyan titkosszolálat információja, ami nem tudott előre jelezni egy többezer áldozatot követelő terrortámadást vagy meg sem tudott festeni egy célpontot megfelelően. (ld a kinai nagykövetség lebombázása Belgrádban)
    hogy ne bántsa a szemedet egetverő barbarizmusom (melyet remélem maradandó károsodások nélkül túlélsz, bár ahogy látom egy kicsit hosszabb ideig maradhattál bennt az inkubátorban mert nem vagy teljesen normális...hogy egy kicsit személyeskedjünk is, ha már ennyire azt akarod)
    kijavitom magyarra az aláirást.
    ja és szerencsére eljutottam középfokig, nem is egy nyelvből, hanem rögtön kettőből, de ez számodra csak egy elérhetetlen álom marad, csakúgy, mint a normális, kisebbségi komplexusoktól mentes élet, melyet nem tudom, agyad korlátozott teljesitőképességének, fizikai megjelenésed silányságának vagy a kettőnek együtt köszönhetsz.