• G_ArchAngel #13994
    Végül is ennyi, levehettem volna az SG-szürkét mintának, de ha később publikálsz az 95%-ban fehér háttéren/lapon történik...
    Nézz meg egy albumot, újságot, könyvet - soha egy normális, elismert fotóstól nem látsz keretet: cím és név, ennyi.
    Nagyon-nagyon ritkán feltűnik a dátum, ha a téma igényli. Trademark, copyright, reserved meg pláne nem...
    Nicket sem szoktak használni, mert kicsit komolyabb körökben már inkább kínos, mint megjegyezendő...
    Gárdi Balázs vagy Robert Caputo is eljutott arra a szintre, hogy világszerte ismerik a nevüket, de egyik sem "Bugsy" vagy "Bobby-boy" - a fotóik alatt pedig a teljes nevük van, feketén-fehéren.
    A név lehet felvett művésznév, de ezek általában hétköznapokban is alkalmazott nevek, nem tag-ek vagy nick-ek...

Amit fent írtam, arra nem magamtól jöttem rá - kicsit szégyenlem is - az általad is linkelt egyik fotóm után szóltak.
    Mondok egyszerű példákat: Tux, az esküvői fotós - Fogorasi Zoltánként ismerik, Gabati, Ő portrézik, Keczeli Gáborként ismerik...

Jó szándékból mondom, ha publikálsz legyél Gábor Zoltán!