• CAD
    #40
    "Egy oprendszernek tényleg nem az a dolga, hogy minden erőforrást felemésszen": latod ez az amirol szo sincs, elmondod hogy ezt honnan vetted?

    "Linuxnak ha szervert csinálsz belőle szerintem nem is kell videokártya." - ha ugy erted, hogy nem kell monitor hozza folyamatosan akkor jogos, de ezzel mi nincs igy?

    strgg osszeeskuves elmelete egyelore vizio, szot sem erdemel.

    bizonyos tekintetben az, bizonyos tekintetben nem az, egy cikk alapjan nem hinnem, hogy te lettel a ős-linux-adjuster windowst leleplezo igazmondo - van masik oldal, amig egy oldal alapjan itelsz addig csak feligazsagokra, hazugsagokra alapulva itelsz. es elozo allitasaidba nem 1 ilyen feligazsag van.

    "bejelentésének időpontjában már a patch is kijön. Windows alá meg ez néha fél év," - ime ujabb feligazsag, na nem is kellet messzire meni.

    "meg azt mondják, hogy ezt a termékvonalat már inkább nem támogatjuk." :))) néha meg ... lol, ember ne bagatizalj mar.

    "Linux alá most is portolnak játékokat, szerintem az UT2003 x86-64-es változata az pl csak linuxon megy, mert hozzávaló 64 bites windows még nincs, meg 1 évig nem is lesz" - egyébként meg proceszor sincs amire ra lehetne tenni, de ezt miert irtad most le? Szerinted ha ez lenne a merce, hogy melyiken hany prog van ami a masikon nem megy, akkor ilyen idiotasag alapjan win vagy linux nyerne, ez nem merce, es en egy szoval sem ocsaroltam linuxot, csak a orbitalisan fasz tevhiteket probaltam sinre tenni, de latom ehelyett gyartottok par ujat.

    Most sikerult ket dolgot mondanod, de en is mondok akkor egyet, gimp, meseszeru a dolog amig kimerul a grafika a vonalhuzogatasba... de amint cmyk szinterre vagy egyaltalan szinterekre terelodik a szo mar halott a dolog.