• [HUN]PAStheLoD
    #83
    és ott vannak vivendi invitel statok is és Vodafone-é is elég tanulságosak... főleg a main line-kat kell nézni elég sovánkának tűnik szal szerintem van ott még kapacitás rendesen...

    Enterprise: amerika .. érdekes egy ország vérbeli üzletemberek irányítják akik semmitől nem riadnak vissza ha arról van szó. Én még nem voltam kint de már nem is nagyon vágyom oda.. örülök hogy sokan vannak magyarok kint és tényleg "beilleszkedtek" valahogy a társadalomba de ezzel együtt innen elmentek sokan és nem hiszem hogy ugyan úgy gondolkodtok az itteni dolgokról mint ahogy egy itteni. Sokan belefáradtak minden 4 év végén ill. elején várják a megváltást a változást és az jön is de nem olyan formában ahogy az emberek szeretnék nem épül midnenhova híd és autópálya a korrupciót nem felszámolják hanem helyet cserélnek a fejőstehenek (alatt felett..?) és minden megy tovább persze ez kívülről nagyon szép .. megyünk az EU ba... nőnek a statisztikákban a számok szép beszédeket tartanak a miniszterek de ez megvolt mindig is. És ez az internet is egy ilyen dolog megigérték már régen hogy LIBERALIZÁLJÁK a piacot jéé és mi történt semmi. hát ebből kell kiindulni és sajnos ide is érünk vissza csak egy körrel lejjebb mélyebben míg az ORSZÁGIMÁZS (manapság ez szó is megtelt egy kis mellékes tartalommal) csillogó és pompás.

    aki szerint hülyeségeket íram és nem ide illő dolgokat annak részben igaza lehet! de ezek a dolgok SAJNOS már mindenhova odaillenek.