Nekem semmi bajom a 3.8-al, sőt, már a 3.0 óta nem láttam villogó/eltünő/átlátszó textúrákat, igaz nekem 9800Pro-m van :P
Hogy kinek lesz hátrány? Jó kérdés. A Valve éppen amiatt háborodott fel, mivel az nVIDIA a driverjeiben a képminőségből, sőt az effektekből vesz vissza, hogy teljesítményben tartani tudja a lépést az ATi-val. Az első béta 52.16-os driver eredményeknél mindenki le volt döbbenve, hogy milyen jó eredményeket produkáltak hirtelen az FX kártyák, aztán hamar kiderült, hogy a plusz teljesítményt úgy érte el az nVIDIA, hogy jelentősen lebutította a képminőséget. És ez szomorú...
Szó se róla, én sem azt akarom, hogy eltünjön a sűlyestősztőben a GeForce széria, mivel az ATi nagyon elkényelmesedett, gyakorlatilag a csúcs kártyájuk már több mint egy éve az R300-on alapul, és a 9700Pro (amely tavaly nyáron látta meg a napvilágot) és a 9800XT között szinte csak apróságokat változtanak, mivel egyszerűen ennyi is elég ahoz, hogy a csúcson maradjanak...
Jöjjön ki minél elöbb egy ütős GeForce, de ez az FX széria egy nagyon silány sorozat lett, be kellene látni...