Warlords IV: Heroes of Etheria
-
csuvakka #35 Ja, tényleg a szaggatást el is felejtettem írni. Nálam is megvan, de úgy vettem észre, hogy inkább akkor csinálja amikor új számot rak be (néha meg csak úgy heccből...).
A hősöket meg úgy lehet a legjobban tápolni ha egyedűl harcolnak, mert így nem kell osztozkodniuk az XP-n a csapattagokkal. És a legtöbb pontot pedig az ellenség hasonló szintű hőseiért lehet kapni. Egyébként megtudod nézni, hogy melyikek azok:
A bal felső sarokban lévő menüben van egy olyan, hogy "opponents players", asszem. Itt kiválasztod melyikre vagy kiváncsi és megmutat róla minden infót. Pl. a retinue egységeit is, akiket aztán majd érdemes lesz levadászni...
Ja, és a nehézségi szinttől is függ az XP. Emperor szinten sokkal gyorsabban fejlődnek az egységek, bár lehet, hogy csak amiatt mert sokkal táposabb dögöktől hemzseg Etheria.
Mindenesetre én úgy szoktam csinálni, hogy leggyengébb fokozaton benézek a pályára (olyankor nincs kitakarva az egész feketével) és jól felmérem a terepet: merre érdemes elindulni, meddig menjek, melyik várat kell mindenképp megszerezni vagy megerősíteni, stb. Aztán kilépek és szépen nekiállok legnehezebb fokozaton...
Egyébként milyen Warlords-al mész?
Szoktál varázsolgatni?
Mennyire érdemes?