video-codec problémákkal ide
  • looprec
    Én is szívok valamivel. Rendszerösszeomlás miatt újra raktam a windowst. Előtte két évig semmi problémám nem volt a codec-okkal. Miután felpakoltam ami kell, öt napja az összes avi filmemet legyen az DivX vagy XVid nem nyitja meg semmilyen lejátszó. Az történik, hogy elindul a lejátszó(bármelyik) alul megjelenne a neve és kb.másodpercenként egy karakterrel elkezdi kiírni azt. Közben a lejátszó azt irja, hogy connecting,stb. Persze nem történik semmi. Úgy néz ki mintha valami hihetetlenül lelassítaná a rendszert, de csak ezeknél a videóknál. Van más videófilém is, digitális kamerával rögzített, azok mennek. Volt már Windows újratelepítés is, utánna mentek, de tegnap már megint nem. Csak Xvid, DivX és Microsoft codec csomag van fent, meg az AC3. Feltehetőleg valami olyan program zavar be, amit azelőtt simán tudtam használni és nem zavart, most meg lehet, hogy újabb verzió vagy valami és ez belassítja a codecek működését.Annyira lelassul, hogy csak a feladatkezelőből tudom bezárni. Ja és no virus, no spyware...Tudtok erre valami okosat mondani?