video-codec problémákkal ide
  • hater
    Sziasztok..Remélem valaki tud sergíteni mert már végképp nem tudom kezelni a problémát..Kb 2 hete kipróbáltam a WinDvd-t és azóta jelentkezdtek ezek a problémák...A Power Dvd elindítja a filmet de csak hang van kép nincs,csak ha egérrel rákattintok akkor is csak egy pillanatra,a Windows Media Player-ban csak kis képen tudok nézni filmet,ha teljes képernyőre rakom akkor a kép nem látszik,Egyedül a media Player Classic játszott le filmet de tegnap óta ha teljes képernyőre rakom akkor Out of Range felirat jelenik meg...Fenn van még a Vlc player de már az sem játszik csak negatívban...A WinDvd már leszedtem a probléma maradt.Leszedtem már az összes lejátszót a kodekekkel együtt és felraktam kodeknélkül ,a helyzet maradt utánna felraktam csak az Klcodeket Custom-ban de semmi..most meginnt le akartam szedni a lejátszókat de szerintem nem változtattna semmin...Jah a Lejátszók levétele után csináltam a reg Cleannal meg a Ccleannal is kodektakarítgatást mert arra gondoltam az lehet az oka,de nem változott az égvilágon semmi..
    Ha valaki tud segíteni,legyen szives irjon ..köszi