Menyik jobb 3DsMax5.1-hez??? P4 800 Mhz Hypertrading, vagy 2 processzoros AMD (pl. barton)
  • Cvd
    #80
    Már megint megfeletkezel valamiről. Attól hogy valamit ezerszer elmondasz, még nem lesz igaz. Még mindig ott tartunk hogy én példákkal igazolom a butaságaidat, te meg általánosságban állítgatsz dolgokat, és azt hiszed hogy akkor neked van igazad. Aki olvassa a fórumot az nem hülye, ő is utána tud nézni a dolgoknak, és akkor azonnal tiszta minden, látszik hogy ki bukott be mivel.

    "Erre én kijelentettem, hogy az EV6 egy 64bites rendszerbusz, ami természetesen úgy igaz ahogy van, utána lehet nézni, hogy AZT hivták EV6nak. Szegényeim nem fogják fel, hogy hiába emlegetnek egy bizonyos alpha processzort EV6al is, az nem azért van mert a processzor neve, hanem azért mert az kapcsolódott először ezzel a busszal." - Te vagy az aki bebuktál, tudtad hogy ezena néven van egy rendszerbusz, de fogalmad sem volt, hogy processzor is, merhogy értelemszerűen ahhoz terveznek r.buszt ugyebár, és nem a rendszerbuszhoz a procit. Ráadásul fellengzősen lefikáztál mindenkit aki nem azt mondta amit te, és teszed ezt most is a bizonyítékok ellenére. Az elejétől fogva az EV6-os prociról volt szó, te kavartál el mindent a rendszerbusszal, és kavarod most is, merthogy jó szokásodhoz híven képtelen vagy beismertni hogy: "hülyeséget írtam bocsi, vissza az egész."
    Tessék, itt a nem létező Alpha 21264, vagy másnéven Alpha EV6, de hívják még A264-nek is, csak hogy tudd már végre miről hazudozol:



    Kicsit nagy lett, de nem volt kisebb. És most már itt az ideje hogy abbahagyd az offtopic kamuzást. Ja és ha igazad lenne, és csak akkor szólnék bele ha köztözködni akarnéék, akkor is tudnom kellene egy-két dolgot, különben ugye én írnék hülyeséget..