Menyik jobb 3DsMax5.1-hez??? P4 800 Mhz Hypertrading, vagy 2 processzoros AMD (pl. barton)
  • Cvd
    #72
    Asszem csak te nem látod tisztán a helyzetet.
    "EV6 Definition: (Alpha EV6) Compaq's bus protocol..." - namost ez az első találat, ha google-ban rákeresel az "Alpha EV6"-ra. Ugye ott kerestél rá? Hogyhogy nem sikerült még pár linket megnézned alatta, ami mind a processzorra vonatkozik? Ráadásul ezzel semmit se bizonyítasz, attól hogy EV6 néven rendszerbusz is létezik, más már nem is létezhet? Akkor egy példa a te logikáddal: Van ugye a Micubishi Lancer EVO VII. Gyakorlatilag ugyanaz a logika alapján kapta a nevét, csak kicsit máshogy írják. Akkor mivel ez az autó létezik, nem létezhet a rendszerbusz?


    "Az alpha 21264-es processzort rendszerneve volt EV6 is, mivel ott volt először EV6 busz, DE ETTŐL MÉG NEM AZ VOLT A NEVE a 21264-esnek. Sőt, ennek nem-létezését sem állitottam, de ha igy volt idézzetek..." - Akkor idézlek:
    #63:"Ettől még az EV6 nem lesz processzor, hanem egy 64bites rendszerbusz."
    #66:"Attól az hogy "EV6" még nem processzor."
    Van még pár.

    "Sőt, nem kell azzal jönni, hogy processzorokról volt szó, mert ugye mindezek ellenére sincs semmi köze az eredeti témához az EV6nak." - Egyet értek. A legelső említésénél még volt értelme, mikor Mir említette. Onnan viszont semmi értelme, ahonnan be bekavartál a rendszerbusszal. És azóta is lököd a hülyeséget.

    Ráadásul nem hinném hogy én beégettem volna magam az FX topicban. Egészen addig állítottam hogy jó lesz, amíg csak technikai adatok jelentek meg róla, meg béta driverekkel tesztelgettek tesztkártyákat. Miután kiderült hogy bukás, abbahagytam. Te viszont már akkor elkezdted fikázni, amikor még csak a nevét lehetett tudni. Igazad lett, erre beállítod magad szakembernek, holott akkor még senki se tudhatta az eredményt, szimplán csak szerencséd volt. Ettől függetlenül bődöletes halom hülyeséget hordtál ott is össze, meg azóta is másol. csak pár példa:
    - Ugye a Doom3-at R300-on írták szerinted. Ott a bizonyíték még mindig, VIDEO a motor első bemutatójáról MAJDNEM KÉT ÉVVEL ar R300 előtt, de te akkor is állítod a hülyeséget. Ráadásul programozni meg videokártyán szokás, ott maximum tesztelünk.
    - Szerinted a 80 eres ATA kábelben a plusz 40 ér "Ellenőrző áramkör". Gratula. Akkor ugye pl. a szimpla koax kábelben is ellenőrző áramkör van (meg minden más árnyékolt kábelben is)?
    - És végül ez a mostani nemlétező proci.. Nehogy még képet is keressek róla:)

    Szerintem éppen hogy te égeted magad, meg az egész SG hardverfórumot. Ugye nem kell említenem, milyen híre ven más oldalakon? Igaz tudod te, ezért nem Borg néven írogatsz másová, ha jól tippelek.