Melyik Fantasy/Sci Fi karakterre hasonlítasz?
  • Zhertun de Royg
    Szerinnem nem sok köze van a látatlanba mondani hogy mi jönne ki: max Class-al kapszolatban pl.nekem elsőre egy Chaotic Neutral Human Fighter/Thief(jobban összeszedtem a gondolataimat és így jött ki mostani) jött ki holott én minden játékban az a célom hogy eltérjek az átlagból (főleg fajilag), hogy ne 1 legyek a sok közül.
    Én ha így gondolkodtam volna valszeg Haer'Dalis-ra gondoltam volna, hogy ilyesmi jönne ki. Gondolom te vágod ki de mások nem szal':

Haer'Dalis Kaotikus Semleges Bárd/Pengeművész
    Mikor a múltjáról kérdezik, Haer'Dalis kijelenti, hogy Sigil városából származik, mely a Síkok kapcsolódásánál feszik és a Fájdalom Úrnõjének állandóan változó birodalma. Állítja, hogy ennél jobban ezt nem lehet elmagyarázni, mert a síklakókat természetük miatt igen nehéz leírni. Egy csapat színésszel utazott - thieflingek mint õ - , és remek produkciókkal mulattatták a fõrangúakat és egyszerûeket egyaránt. Egy indiszkréció a csapat meneküléséhez vezetett ide, az Elsõdleges Anyagi Síkra... ami nem nagyon zavarta Haer'Dalist. Azt mondja, hogy õ egy a Végzet Örei (Doomguard) közül, s mint ilyen, hisz minden dolog elkerülhetetlen bomlásában, mely így az újnak utat teremt. A csapat feloszlott, de a thiefling bárd meg van gyõzõdve, hogy ebbõl csak új élmények származhatnak.

Az idézetért külön köszönet Luftwaffe-nak (bár ő nem tudja hogy lopom a szövegét) de biztos örülne neki hogy reklámozom.