Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
flappyearz #808 B'meg Pyro, ne csináld már, végre majdnem átmész trollba, lezárnám a vitát, erre megint értelmesen írsz. :)
Nincs amúgy hozzátennivalóm, mert amit írtál azzal teljesen egyetértek; akik ilyeneket mondanak azok általában csak buták és félretájékozottak (és teljesen jóindulatúak), néha talán szándékosan ferdítenek (főként gyanús magasabb pozikban). Azt gondolom ez a fórum jó arra, hogy az ilyen tévhiteket eloszlassa (vagy mint amilyen a „gazdagodj meg gyorsan nulla munkával”, „csak hátradőlsz és jön a pénz”, „passzív jövedelem”), amellett, hogy jelezze, ha pl. a termékek jók (és drágák, de leírtam azt is hogy lehet, hogy ez a drágaság nem feltétlenül káros), és hogy bizony hatalmas különbségek vannak „szponzor” és „szponzor” között, stb.
De az is igaz (sajnos) hogy az emberek egy része nem túl okos, és nem rosszul lesz a „sikernaptól” hanem felállva tapsol (és sosem tudom, hogy az „EGY TEREMBEN VOLTAM REXXEL!!!!!” embereknél sírjak-e vagy nevessek). Azt gondolom, hogy van, akinek ez az összetartozás segít a lelkén és nem baj, ha anyagilag veszít rajta, abból is tanul. :-)
Peace!