Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
flappyearz #800 @Pyro: ez egy netes fórum, ráadásul láthatóan stabilan, több éven át archiválva. Ha kicsit gondolkozol láthatod, hogy nem nekem kell, hanem mindenkinek, aki ezt a fórumot olvassa. Mellesleg egyrészt azt mondod, hogy „felőled tegye” másrészt meg évek óta itt írogatsz tirádákat, hogy miért és hogyan ne tegyék.
Javaslom, hogy ha van olyan termék amire rá van írva, hogy nincs benne tartósítószer és te tudod hogy van akkor írj egy rövid levelet a GVH-nak vagy a FVF-nek, vagy ha gondolod, írok én, és biztos lépni fognak rá. Ellenben azt is javaslom, hogy ha megint a levegőbe beszélsz, akkor kímélj meg tőle mindenkit. És persze, sorolhatnád, de nem sorolod, mert akkor szembesülnél azzal, hogy nem tudod az állításaidat alátámasztani.
Nézd, VELED ellentétben én próbálok mindenkire odafigyelni. Nem tudom, hogy hányan tudják hogy pontosan mi lett azzal a 60 milliós GVH büntivel; én már tudom, mert utánajártam, és remélem a tevékenységemnek köszönhetően jövő héttől te is tudhatod, mert megígérte a GVH hogy kiteszi a lapjára az LB döntést (ha eszembe jut belinkelem majd). És ismerősöm rá fog kérdezni, hogy hogyisvanez, szerintük.
Ezzel szemben te betokosodtál az „Szabadult Agymosott Az FLP Ellen” pozícióba, és ennyi, ugyanúgy ismételgeted a saját dolgaidat mint a tanfolyami előadók a sajátjukat; téged már tudom, hogy mit csinálsz, ha konkrétumokat kérnek tőled („engem nem is érdekel a téma”), egyszer talán eljutok egy ilyen FLP emberhez is megkérdezni a kényesebb kérdéseket és figyelni, hogy mit válaszol. (De nyilván nem érdemes senkivel foglalkozni, aki nincs nyakig benne. Ehhez időt kérek, van más dolgom is, ez egyelőre „hobbi” és „kíváncsiság” részemről.)
Szóval elfogadom, hagyjuk. Köszönöm az eddigi jótanácsokat.