Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • pyrohun #789
    Mesélek.

Fogsz egy adott FLP terméket, gyakorlatilag lehet bármelyik. Megnézed az összetevőit. Elmész egy bioboltba, vagy csak szimplán keresel hozzá hasonlókat a neten. FOGSZ találni ugyanolyan termékeket (azonos összetevőkkel, vagy esetleg olyat is, amely még nagyobb százalékban tartalmaz adott összetevőket) JÓVAL olcsóbb áron. És nem, nem fogok Neked keresni, megtettem annak idején, pár éve saját magam miatt. Magából az Aloe Vera italból is vannak sokkal jobbak (értsd: még az FLP-nél is nagyobb százalékban tartalmazzák az Aloe Verát és ugyanúgy nem darálják bele csak a belsejét) és olcsóbbak. De minden más termékből is.

A termékek JÓK - ezzel nincs is semmi gond. Csak azzal az iszonyatos pénzzel, amit kifizetsz rájuk. De nem is kell ezen meglepődni. Ha veszel egy 1000 forintos terméket, akkor légyszíves vezesd már le nekem, hogy ha a piramis alján egy új belépő elad egy ilyet, akkor hány ember hány százalékot keres felette ezen az eladáson és akkor ugye még nem beszéltem az FLP dolgozók fizetéséről, az utazásokról, az előadásokról, a termékek tárolásáról és szállítmányozásáról - bár ezek nyilván más termékeknél is benne vannak az árban, de a százalékok meg a többi nem. Szóval ha olyan penge vagy az üzleti tervben, akkor vezesd le magadnak otthon és meg fogsz lepődni, amikor kijön a végén, hogy 1000 forintból SZAR sem marad, mert mennyi pénzt elvisznek a visszaosztások. Akkor tehát az a csekély összeg lenne a termék valódi ára... Na egy átlagos terméknél jó esetben csak azt az összeget kell kifizetned, mert nem fog rajtad még x mennyiségű ember pénzt keresni.

Had idézzelek:

"A tanfolyamok ingyen vannak"

És miből veszi a cég az ingatlanjait ahol a tanfolyamok vanak? :) Nem pénzből? És miből van pénze? Nem a termékekből? Persze tudom, most jön az a szöveg, hogy a jóságos, nagyjából minimum félistenként tisztelt Rex Maughan befekteti a pénzt hogy VELÜNK jót tegyen, ó mindjárt meghatódok, komolyan :) Ezt a hablatyot ugye nem hiszed el?

Termékek tehát kipipálva.

Nézzük az üzletet:

Valóban nem 93% tartja el a többieket. Sokkal több, nagyjából 96% és 98% közötti, volt erről már n+1 könyv, de amit én láttam belülről az mind ezt erősíti. Az alatt a 1,5 év alatt, amíg csináltam, pusztán alólam is három számjegyű embertömeg "hullott ki", ők voltak azok, akik bele akartak kezdeni, aztán nem jött nekik össze. És én még nem is csináltam ezt annyira durván... A mi felsővonalunkban, ahol egyébként rengeteg elismert név volt, nagyjából az volt az átlag, hogy az "MLM őrült" kategória, aki aztán tényleg ebből fog megélni és szárnyalni fog az üzlete, szóval ez az embertípus kb. 200 sikeresen beléptetett emberből lesz EGY darab... És ezt nem én mondom, hanem a felsővonal mondta.

Passzív jövedelem valóban NINCS, csak gyémánt szint felett, ezt jól látod, nagyjából ugyanezt leírtam én is, nincs miről beszélni.

A Scientologiát mint beférkőző mumust én soha nem láttam azok között az emberek között, akikkel együtt csináltam 1,5 évig (feljebb sem), de biztosan ez is benne van a pakliban.

Nem akarom magamat ismételni, de ha csak a fentieket elolvasod (és légyszíves nézz utána, számold ki, nem kell elhinni nekem, ellenőrízd saját magad!) akkor rájössz, hogy:

- találok jobb, de minimum olyan jó viszont jóval olcsóbb termékeket (hidd el, azok is fognak hatni) Fogkrémből pl. a Sensodyne Pronamel-je messze a legjobb, mint amit valaha is próbáltam és bár az sem olcsó, még így sem éri el az FLP-s fogPASZTA (lol) árát...
    - bármely más munkába ha beleraksz ennyi energiát, jóvl előbb fogsz sikereket elérni és még nem is utálnak meg az emberek. Az ismerőseid, akik csak félgőzzel FLP-znek, nyilván soha nem is fognak ezzel havi százezreket keresni, szóval most nyilván nem róluk beszéltem, hanem azokról, akik csak ezzel akarnak sok pénzt keresni. Sajnos ahhoz nagyon sokszor egy mindenkin átgázoló szar embernek kell válni.

Akkor miért is jó az FLP? :)