Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
  • flappyearz
    Elhangzott, hogy vajon pilótajáték-e? Nem tudom még.
    De azt tudom, hogy nem véletlen az, hogy nincs "passzív" jövedelem gyémánt szint alatt: szerintem így akarták kiszűrni azt, hogy valaki valódi értékesítés és árbevétel termelés nélkül jutalékot kapjon. Ez ugye fontos a mateknél.

Miben tér még el más MLM/pilótajátéktól?

A tanfolyamok ingyen vannak. Az oktatóanyagokat meg lehet venni, de le is lehet ingyen tölteni a netről. A több napos bulik pénzért vannak, nézőpont kérdése, hogy sokat vagy keveset kérnek érte (szerintem egy forint is sok), de nem extrém. Kötelező kezdőcsomag igazából nincs, belépési díj nincs. A telefon sima flotta, de normális áron, és nem kell hozzá 4 személyes CC. ;-)

Közvetlen árusítás tilos. Igen, ez vicces, ez gondolom a hatóságnak szól, persze mindenki árul cuccokat, de a hivatalos út a valódi "ügynöki" munka: a vevőt elküldöd az FLP-hez vásárolni. Ezért kapod a jutalékot, teljsen normálisan. Apró bibi, hogy magánszemélyként nem teheted, hiszen nem adhatsz számlát, a cégre meg rárakódik az adó meg ezmegaz, ráadásul a cég miért is vesz ilyen árukat saját használatára? Na de ez jogi duma, hagyjuk, a dolog működik, és még adót se kell csalni hozzá.

Összefoglalnám, amit én eddig tapasztaltam:
    * a termékek nagy része valóban jó (prémium termék), általában egészségjavításra, megelőzésre, természetes kezelésre, nagyon jó tapasztalatok voltak orvosokkal is.
    * van pár teljesen töltelék termék, ezeket szereti Pyro kiemelni ;-)
    * eddig nem találtam teljes értékű alternatívákat (nem a C vitaminról beszélek :-)))), de érdekel (nyilván szándékosan nincs termékösszehasonlítás meg árösszehasonlítás, de igényem lenne rá, csak nincs hozzá anyagom)
    * a bevétel jelentős része a saját termékfelhasználásból (forgalom) származik, ezt osztják vissza a jutalékokra
    * egyelőre nem tudom, hogy 93% tartja-e el a többieket, de szerintem nem
    * ahhoz, hogy pénzt keress, dolgozni kell és gondolkodni! (Nem szabad túl gyorsan haladni, nem megfelelő lábakkal rendelkezni, kell a csak diszkontkártyás rendszeres vásárló is, stb.)

Ennyit látok. Ne bántsatok, de meséljetek, mit látok rosszul.