Forever Living Products - vagyis mit tudunk az Aloe Vera-ról
-
flappyearz #785 Hi again.
Az én ismerőseim, akik FLPznek nem erőszakosak, nem fanatikusak, és kénytelen vagyok rácáfolni a vérprofi törzstagokra: mindegyik azzal kezdte, hogy segíteni akart vagy magán, vagy másokon, és jelenleg is ez a fő motiváció amellett, hogy bevételt generálhat magának. Egyikük sem főfoglalkozásként űzi, sőt, többen nem is nagyon aktívan. Tudtommal egyik sem akar ebből gyorsan meggazdagodni. Nem agitálnak és nem ígérnek csodás gyógyulást.
Azonban hallottam pár dolgot. A legfontosabbat mindjárt kiemelem ide: SZCIENTOLÓGIA. Ezek a görénymocskok mindenhova beeszik magukat, ahol pénzt lehet emberek átveréséből keresni, így az összes MLM lételemük, és nagyon nehéz őket elhajtani. Az FLP-ben is vannak ilyen tetvek, és az ő alsóvonalaik teljesen másképp működnek. Kezdődik azzal, hogy lelki terror minden fajtája: kötelező kezdőcsomag, naponta telefonálgatás, csak a sci előadásokra lehet elmenni, de oda inkább kötelező, a fő cél a meggazdagodás, pénz, hatalom, autó, lakás, tudod. Ha nem velük vagy ellenük vagy, mindenki aki mást gondol mint ők az szemét utolsó mocsok, értéktelen ember. Te is szemét mocsok utolsó értéktelen ember voltál, de most itt a lehetőség... Ismerős?
Azonban nagyon sok olyan szponzor van aki becsületes ember, nem fanatikus, nem hazudik. Nem annyira sikeresek, nem keresnek annyit, bár sokan szépen keresnek vele (eagle manager, ilyesmik). Ha ilyen alsóvonalba kerülsz ott picit más a hozzáállás: touch-ot nem is ajánlanak inkább, javasolják, hogy előbb próbáld ki a dolgokat és ha beválik, akkor tudod őket őszintén ajánlani másoknak. Nem lesz belőle pénzed ha nem dolgozol érte keményen. Ez egy másik oldal, ilyen is van.
Tudok pár sci vonalat, ha valaki el akarja ezeket a tetveket kerülni, de sokkal többen vannak akiket nem ismerek. Sajna és szerencsére. És ne hidd el, hogy "a magánéletben tökmindegy mivel foglalkozom nem?!" mert nem mindegy, ha az ember a magánéletében olyan tanfolyamokra jár hogy "hogyan csapjunk be másokat szemrebbenés nélkül és zsebeljük ki őket". :-)
Sajnos az MLM az embereken alapul és az emberekről szól: egy fertőzött lelkű szponzor alatt MINDENKI fertőzött lesz, vagy elmenekül. Állítólag odafent sem nagyon örülnek ezeknek a tetveknek, de gondolom óvatoskodnak.
Tovább is van, mondjam még? ;-)