Progizzunk Visual C++ nyelven!!!
  • Frenzy
    #20
    Visual C++ -ból már többször lehetett rendelni INGYEN teljes kipróbálható verziót, amely teljesen funkcionális egy kivétellel,mégpedig, hogy 60 napig használható. A prog.hu-n lehetett látni ilyen hirdetéseket, illetve a www.developer.hu portálon át lehetett rendelni őket, de elvileg ilyesmit máskor is lehet a Microsofttól kérni (esetleg Microsoft Magyarországtól), mert ilyen trialokat osztanak szivesen, de ált. magyarországra postaköltséget kell fizetni. Fentebb emlitett akciók keretében minden költség nélkül, ingyen lehetett hozzájutni VC++-hoz. Érdemes rákérdezni, hátha van még ilyesmi folyamatban!

    Másik megoldás, ha egyetemista vagy, vagy van oktatáshoz köze lévő családtagod, akkor Campus licensz keretében jogosult vagy egész sor MS software-re, pl. Visual Studiora is (amiből jelenleg a .NET 2003 verzió elérhető)

    Ha simán csak VC++-t akarsz venni, akkor az szerintem nem olyan drága amúgy, akár 100 alatt is meg lehet úszni. (nem drága -- viszonylag...) De nem akarok semmi többet mondani ezügyben, mert igazából ezt csak hallomásból tudom, nem néztem utána konkrétan.

    Tanulás ügyében ha nem probléma megszerezned a VC++-t, akkor akár azzal is lehet, de kezdetben egyszerű, konzolra írt alkalmazásokat érdemes nézegetni (amikkel tulajdonképpen a C++ programozást sajátítod el) és később lehet a többi "csoda"dolog felé haladni.