• RMarvin
    #10669
    Köszi a megbecsülést Masterthief, de az én angol tudásom valahol a nevetséges és a kínos között mozog. Vannak sokkal szakavatottabb figurák erre a feladatra.
    Én most éppen egy missiont próbálok összehozni a Dark modhoz. Itt elárulhatom, a külföldi fanok úgysem ezt a fórumot bújják naphosszat: az RTCW első 2-3 pályáját gyúrom egybe + kiegészítve a játékban látható, de ott el nem érhető háttérépületekkel, udvarokkal...stb. + szeretnék a vár alá egy kriptarendszert is elhelyezni. Lassan befejezem a brush munkákat, aztán jön a többi. A cím valami olyasmi lesz, hogy Wolfenstein's Crown. Szerintem ebből sok minden kiderül. A történet már nagyjából megvan (lesz benne néhány meglepi). Bár ugyanúgy a cellából indulsz, viszont az útvonal már nem lineáris lesz, hiszen itt lehet a tetőkön ugrálni, kéményekben le-fel mászkálni....stb. A pálya eddig centiről centire ugyanaz (nem loptam semmit, újraépítettem! Az egyik régi DarkRadianthoz publikálták az rtcw első 2 pályáját map formátumban) most pedig jönnek a maradék bónusz részek. Fogalmam sincs mikor fejezem be, ez az első mappom, viszont baromi nagy. Kíváncsi vagyok, hogyan fog működni egy remek akciójátékos chapter a Thief világában. A régi váras helyszín eléggé belepasszol mindenesetre.
    Annyit már tudok, hogy baromi nehézre tervezem a játékmenetet annyi ellenféllel, amennyivel csak lehet. Amikor az RTCW-hez csináltuk a Coop modot, az én ssugallatomra dupláztuk illetve tripláztuk meg az ellenfelek számát:)))