• Cat #14
    - a laptoppal nem tudsz játszani az iskolában a pad alatt (ezen lehet persze nevetni, de a gép piaca mégiscsak a fiatal korosztály)
    - a telefon sztm nem drága, ha megnézed egy mms telefon, rádióval, mp3lejátszóval ennyiért reális ma. A 89ezer ftos ár prepaid, és indulási ár, azaz előfizetéssel a pannonnál 50 körül megkapható lesz. Másrészt sztm az árra 3 hónap mulva térjünk vissza, addigra biztos leesik néhány tizezret
    - a játékok valóban drágák, de a tényleges üzlet ebben van. Ha megnézed, egy letölthető javas játék ma is 800ftba kerül! ez sztm nevetséges egy kis kvarcjátékszerü dologért. A játékok árát csökkentheti a használt vásárlás, illetve ha a gyerekek az osztályban cserélgetik egymás között - gond nélkül mehet a dolog.
    - a játékok megunhatósága: ha idősebb korosztályba tartozol, akkor emlékezhetsz rá, hogy a kvarcjátékok milyen sikeresek voltak. Én heteket, hónapokat el tudtam tölteni ugyanazzal a géppel, pedig abban kb. max. 8-10 fázis volt. Ufólövöldözés, tetris, vagy a legtutibb gép a kihajtható hangszoros, westernkocsmában lehullo palackokat lövöldöző emberke... szóval ha a játék maga jó, akkor az ujrajátszhatósága korlátlan
    ezt még emeli a korábban nem létező többjátékos opció - akkor max. a gépet átadva lehetett megdönteni a másik rekordját.