Tegnap, hosszas küzdelem után sikerült captureolni egy olyan Khaak M3-ast, amin megmaradt a 3 darab lézerfegyver... na, ha a PSG durva, akkor a Khaak fegyver nem tudom milyen jelzőt érdemel - poénból nekimentem vele assassain küldetésben egy Boron Hydrának (M6), és Kb 1-1.5 perc alatt simán ledaráltam, anélkül hogy rám tudott volna lőni.
A fegyver hatótávolsága olyan 3km ráadásul baromi pontos, mivel lézerként működik (tehát nem tellik időbe amig megtesz a lövedéke 2-3 kmt, mint a többi fegyvernél). Igy ha valamit célkeresztbe fogunk, tuti a találat. Ráadásul a fegyver kb 30-50 másodperces folyamatos tüzelésre képes teljes feltöltéssel, ami bőven sok a potenciális célpontok elpusztitására. Szaggatottan használva nagyon könnyű vele captureolni, mivel kis gyakorlással pontosan be lehet szabályozni hogy mennyi sebzést vigyen be a célpontnak)
Maga a Khaak M3-as sem rossz hajó. 3x25MW pajzs, olyan 200-as sebesség. Két gyenge pontja a 0 rakétavédelem és az eléggé gyér kilátás - a műszerfalon a pajzs töltöttséget alig lehet látni.
Akárhogy is, megérte megszenvedni érte, remek hajó, boltban se kapni ilyet :)