• kisviku
    Továbbmegyek.
    A Lasertower télleg veszélyesebb lett.Pontosabban céloz, és halálos a sugara.Sikerült kipróbálnom, hogy 2 db Split Mamba-t a közelée csaltam, leállítottam a turreteket az Odysseuson és figyeltem.Képet is mentettem le róla csak nem tudom beszúrni ide.
    A két darab lasertower ami egy ore mine-omat védte, kábé két perc alatt lezúzta a két M3-ast.A poén az lenne, hogy ha megcsinálnák és szerintem meg fogják, hogy a Lasertowereken lehessen fegyvert cserélni.pl. átrakok rá egy gamma ppc-t.Bár az alapfegyvere nemcsak hogy baromi jól néz ki (fehér sugár), de erős is.Lassan fordul még midig a torony, de ha befogott akkor jobb ha menekülsz.
    A játék előző verzióiban legalább 4-5 darab kellett a tökéletes védelemhez.Szerintem most elég 2-3 darab is, persze a jól van pozícionálva.Ha jól emlékszem, az X-Tensionben is volt lasertower, de ott nem nagyon ment.
    Tehát csak örülni tudok.
    Ha meg utánaszámoltok, 4 darab Lasertower az 4x185 ezer (kb)= 740 ezer credit.Ezért max kapsz 1 darab jól felszerelt M4-est vagy egy szarul felszerelt M3-at, ami ugye az 1 vagy 5 MW-os pajzsaival nem nagy durranás.
    Nekem nem egy állomásom van védve csak lasertowerekkel.Nincs hajó, mert elég ez is.Jó persze nem állít meg egy Xenon K-t ,de nem is nagyon jön az...
    Esetleg lehet egy-két hajót berakni állomásvédelemre, mert mivel az AI is fejlődött, így nemcsak kirepülnek és nem csinálnak szart sem (ahogy eleddig), hanem most már védik is a bázisukat.Kiegészítve lézertornyokkal ütőképes védelem alakítható ki.
    Nekem csak azért van legalább hat Lasertower factory-m, ohgy ne kelljen venni ezeket, én legyártom magamnak.