• kisviku
    Most így kaja után erőt veszek és elmondom tapasztalataimat a Titannal kapcsolatban. (ja még egy cigire azért rágyútok)

Szóval egyszerűen fogalmazva: NAGYON ERŐS
    Amikor megvettem,akárcsak a Centaurhoz vagy a TL hajóhoz, ehhez is csak egy darab 125 MW-os pajzs jár.65 millába azért belefér más is szerintem.... Bele is fért még kettő darab Beta Photon Pulse Cannon,amit alapból az elülső turret helyekre rakott. Sikerült egy kicsit később már plusz pajzsokat is venni, de így is fél nap mire megtalálom. Ja és persze csak shipyardon lehet tuningolni.

Szóval megvettem.Gyönyörű szép, remek kidolgozttság, láthatók az ágyúk rajta, plusz egy radar is forog,melynek szerintem csak formai jelentősége van, haszna nincs. Nagy, hosszú, könnyebben fordul mint a Mammoth viszont lassabb. Eltelt kb egy teljes nap mire sikerült a fegyvereket úgy felszerelni ahogy a gép által irányított rombolókon van.
    Most jelenleg 139 ezres a lézere, a pajzs az 625 MW-os.
    A hangárban négy hajónak van helye, ez lehet bármilyen, kivéve a TS és TP osztályú transzportereket. Hát hogy miért nem fér be azt nem tudom, de a lényeg hogy így nem tudod az amúgy csak XL méretű fegyvereket a hajóra rakni egy TS hajó segítségével. Így marad a shipyard tuning, ha nincs, akkor addig kell keresni amíg találsz...
    Namost, 18 lézernek van helye 3 db-os felosztásban, 6 különböző turret van a hajón Front vagy Main,Left,Right,Up,Down és Back. Ebbe a 6 pozícióba tudod rakni hármasával a különböző ágyúkat és így jön ki a 18.
    Rakéta az Hornetig megy persze, de nem lesz rá nagy szükség... :)
    Olyan k*va erős a hajó, hogy nem hogy a pajzsból alig vesznek le még ha 30-an is támadnak, de egyáltalán csoda, ha meg tudnak közelíteni! Tudom iszonyatosan drágák a PPC fegyverek, de egyrészt a hatótávjuk a Gamma HEPT-hez képest több mint kétszer akkora (HEPT kb 1.70 km, PPC kb 4.30 km.), másrészt gyorsan tüzel és elképesztően erős.
    Egy Pirate ship 75 ezres pajzzsal kb 3-5 lövés és vége. Jó nekem sincs mindenütt Gamma PPC (2 milla/db), de azért abszolúte meg vagyok elégedve.
    Mielőtt nagyon elszállnék, azért egy ilyen hajóval se menjünk nagyon bátran. Csatahajók ellen mint pl. Xenon K nagyon jó, és ha jól manőverezel akkor szinte karcolás nélkül le lehet zúzni. De amikor már többen vannak, hát azt meg kell fontolni.
    Én a Piratekre még mindig haragszom, ezért folyamatosan írtom őket. Megsemmisítették az egyik SPP-met, ezért én 3 Pirate Base-t teljes flottával kiírtottam.
    A legjobb, hogy megközelíteni nem tudnak, csak beállsz az állomás mellé és vársz...

Most a negatívumok.
    A sebessége nem túl nagy gáz, full tuningon 175-öt megy.A fordulékonyság....hát...izé...de legalább realisztikus! Lassan fordul ez a lényeg. A hangár nem nagy,"csak" négy hajó, de hogy miért nem tiudok teherhajóval bedokkolni?
    Igazán hajókra nincs nagy szükség benne.Én tartok 3 Nova-t meg egy Perseus-t ugyan, de hogy milyen szarok ezek is ha nem Te irányítod....
    Nekem úgy lőtték le a novámat hogy csak néztem, mint a moziban...Szerintem sz*rt sem érnek.

Folyt.köv. mert hosszú vagyok már...