Miben mások más nemzetek mint a magyar?
  • The Garrett
    #25
    Ilyen táborban énis voltam görögországban. ott is volt némettől a bulgárig minden. Mi bulgárokkal voltunk 1 házban (kb ugy kell elképzelni mint 1 laktanyát 50 ember 1 hatalmas épületben mindenkinek 1 szekrény ami nem volt zárható + 1 ágy)
    Főleg a görögökkel voltunk jól el, nekem jobban bejött a déli népek mentalitása. Tényleg igaz az hogy északon pl távolságtartóbbak az emberek mint délen. Sokkal közvetlenebbül lehetett dumálni pl 1-1 görög sráccal, csajjal mint akármelyik angol/német-el. Érdekes módon viszont a svédek is igen barátkozó népség.

    Aki meg román story-t akar. A románok is meg a bulgárok is loptak mint a geci! (kb 11-12 éves voltam akkor) Ellopták a kamu svájci bicskámat meg 1 elemlámpámat. Emelett a 3 hét alatt vagy 2x fürödtek + nekünk kellett helyettük is takarítani. Lehet ennek már 7 éve, de sz.tem nem változott a helyzet...


    MÁS. Ha európai népeket nézünk nekem a Spanyolok a legszimpatikusabbak. Kedvesek (tényleg, nem csak a túristákkal), türelmesek és nyugodt kiegyensúlyozott életet élnek, ami nagyon megfogott. Nem volt tapasztalható az amugy déliekre jellemző idegeskedés, ez megnyilvánult a vezetésben, boltokban, mindenhol.

    és hogy hosszu legyen.
    Á mágyárok: Ugy vagyok vele hogy minél több helyet jár be az ember annál inkább rájön hogy messze-messze van a "magyar mentalitás" az európai szinttől. (persze ez függ attól ki mit tekint európának) és a magyarok 70% áról nekem is elég negatív képem van. sajnos.