Alien_AM#46
Okoska: "Hát pl. a hw gyártók, akik csak Windows-os meghajtókat készítenek. A Microsoft, aki az Office-t nem készíti el Linuxra (és 100%-ban kompatibilis Office alternatíva nem létezik)..."
// Alapbol ha tudnad az openoffice tobbet tud de van egy ket funkcio amit nem azzal a billentyu kombinacioval lehet elérni de full ugyan az és jobb is. De ha neked pont az kell akkor ott a vmware és kesz !
Irkabirka: :) tudom csak drasztikus akartam lenni.
Asysonf: "A hangminőség pocsék volt (SB Live!, majd Audigy)"
// hat nem tom nekem audigy2 vel tökeletes a hangminoseg valoszinuleg nem megfeleloen allitottal be valamit bar UHU-n nem csodalkozom, de susen tokeletes.
Cactus: igazad van, tcpa lol
WindowsXP: "Én meg maradok a Windows felhasználók lelkes és hozzáértő táborában."
// :)) ok maradj is ott végülis igazad van: "HASZNÁLJ LINUXOT!!! HA NEM TETSZIK A WINDOWS! KI ERŐLTETI RÁD???????????????????????"
kalevala: "Így tényleg konzolra mennek a game-k ha a windows megzabál minden erőforrást a gépből..."
// hat igen aki jaccani szeret az jobb ha tudja hogy egyre tob jatek keszul linuxra is, de a vine vagy vmwareval is megoldhato a dolog, igy minden jatek futhat kiveve parat.
Pitor: :DD sztem azé mer más nincs benne, ha a start menuben a többi programot meg akarod jeleniteni meg kell venni a serviz pakk 5.8-at 600 dollárért.