GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
Lammer at Work #3080 ooize kosz...
a ledes dolgot csak azert irtam be, hogy ne kerdezzenek vissza, mukodik egyaltalan a drive(aze' ari volt, mint a hulyegyereknek elmagyarazod(most jo ertelemben) tok jot kuncogtam rajt ^^)???
sajnos ha emlekeim nem csalnak, nem volt valasztas, csak memkartya... :(((((
amugy tok hulye voltam, izzadtam a gameval, mindig eroltettem a Turbo racinget(es azon belul is a Fuji sppedwayt, mert ott lehet csalni, es gyors penzszerzes kellett) egy csak kicsit meghuzott 97'es Imprezaval(~350 LE)... a RUFok meg toltak le mint a diszno...
erre benezek a rallyba, megcsinaltam egyket rallyt azt hozzamvagott egy kocsit amit eladtam 260K kornyeken, neztem is nagyot, hogy JAAAAAAh de f@sz voltam...
Nosza Tuningra fol!!!! szennetuningoltam, nagyon megvertem a Rufokat!!! mar gyanus volt, hogy eddig 200 pontot kapok a versenyert, mostmeg mar csak 7et!!!
NOS azota ott allok, hogy van egy vad Imprezam, leultetve, beallitva legdragabb gumikkal, NOssal es elvezem, mert megy mint allat... mikooo' lesz ma' kedd reggel... ehhhhh mar mennek haza... 
jah meg van csomo nyeremeny kocsim, azokhoz meg nem nyultam, de igy ismerkedesnek jo volt, meg tanulopenznek a benazasom... Jah meg1! ott tartok, hogy a nemzetkoziA jogsiba van az uccsoelotti palya!!! egy mercivel kell a Nurnburgringen majd 10 perces guide-ot futni,,, hat a f@szom, nekem se turelmem, se kedvem nincs ra... nagyon el vagyok kenodve, mert mindig tulporgetem magam es kiesek a vege elot kicsivel meg ilyenek, aztan megint 8 perc, megint... aaaaa kene valami robot ami vegignyomna nekem csak ezt az 1 palyat, mert utalom a cheat-et, de feleslegesen nem szeretnek mar emiatt idegeskedni a fennebe...!!!