GT HD M.L.EVO NEW VIDEO!!! NO WAREZ PLS! MAX 800*600 PICS PLS! NO FORZA VS GT4 PLS! DM DRIFT VIDEÓ GT!!!! BMW Art video
Magyar GT4 oldal
-
MagneTofon #1556 :(
Ismét a Driving Force Pro tulajdonosokhoz fordulnék.....
Egy másfél hete írtam, hogy a fékpedál egy bizonyos idő múlva "behal", nem működik, és csak az segít, ha kihúzom a PS2ből az usb csatit, és visszadugom. Ez azért egy 3 hetes DFP kormánynál nem lehet szabvány működés. Elvittem a boltba ahol vettem, ők meg a Logitech-hez, ahol 1 hétig volt. Tegnap kaptam vissza, hogy - JÓ MAGYAR SZOKÁS SZERINT - a problémát nem tudták reprodukálni, ezért a probléma nincs is, ennyi. :(
A neten utánanéztem, és a gtplanet forumán több embernek csinálta ugyanezt, akiknek szó nélkül kicserélték. Ja, persze ők nem Mo-on élnek...
Egyszerűen nem tudom mi lehet a baja, én az adapterre gyanakszom, mert másra nem tudok. Iszonyatos hangja van. Akinek van driving force pro kormánya, az töltse le légyszi ezt a hangfájlt, és hallgassa meg.
dfp
(a jpg kiterjesztést nevezzétek át mp3-ra, 600k)
Az adapternek alapból van ilyen hangja, zúg mint állat, és csak akkor hallgat el, ha a kormányt mozgatom, magyarul ha hat a force feedback. Ez másnál is ilyen???
Köszi a segítséget, mert én is szeretnék nyugodtan GTzni...