• donpedro
    Kipróbáltam a demot, és őszintén szólva most nem tudom mit gondoljak. Elvileg fejlesztettek a lesek megítélésén, ehhez képest nálam több óriási lest is elengedett, volt, amikor ketten is kb. 20 méterrel voltak lesen, mégse fújt a bíró, máskor meg a teljesen tétlen lest is lefújja.

Az is érdekes, hogy a CM4-ben használt taktikámmal anno végigvertem a fél világot (pl. most vertem meg a Leeds-et a REAC-cal!!!), az új részben viszont a Manchester City-t irányítva kikaptam a Drezdától barátságos meccsen, aztán valami Sarajevo-tól az UEFA kupában, és az első bajnokimon 6-0-ra vert a Tottenham. (Seaman-t pl. 2-re értékelte a gép, és nem ő volt az egyetlen.)

Ok, hogy változtattak a meccs engine-en, de azért mégiscsak furcsa, hogy egy teljesen hétköznapi 4-1-2-1-2-vel ennyire szarul játszon a csapat. Ezzel teljesen meg vagyok lőve, mert így fogalmam sincs, hogy merre induljak el, milyen taktika lehet eredményes, ha egy a való életben is használt módszer ennyire rosszul működik. Félek, hogy megint visszatérnek az irreális taktikák, amelyek néhány korábbi részben sikeresek voltak.

Ennek ellenére tetszik a játék, az újítások hasznosak, csak hát kérdés, hogy milyen módon lehet sikereket elérni, mert ha megint ilyen 2 védős taktikák vezetnek eredményre, mint régen, akkor inkább maradok a régi verziónál.

Egy-két bugot is találtam benne, de ez annyira nem vészes.