Szal...
  • Sephi
    #1
    Na vegre!! Es ez alitolag jo is lesz nem mint a Resident Evil vagy a Tomb Raider (bar a RE az nem is volt rosz) es plane hogy amit most muvelnek az Alone In The Dark muvival!!
    Ez a nap híre! Gondolom mindenki látta a Brotherhood of the Wolves, avagy a Farkasok Szövetsége c. francia remekművet. Aki nem, mielőbb pótolja, de csakis megfelelő surround rendszer közelében. Eme kiváló mű Christophe Gans rendező nevéhez fűződik, aki érdemes jól az emlékezetünkbe vésni, ugyanis a Konami őt kérte fel a Silent Hill film rendezésére!
    Mondhatni a legtöbb játék alapján készült film a B kategória lankáin araszolt, ám a Konami szakítani szeretne a hagyományokkal, s a Samuel Hadida's Davis Films-szel egyezséget kötöttek a - több, mint 4 milliós példányszámban elkélt - horror játék megfilmesítéséről.

    A Konami minden egyes szörnyellán rajta tartja a szemét, hogy a film a lehető legjobban visszaadja a díjnyertes mormor játék hangulatát. A film nagyon jó kezekben van, szinte biztosra vehető, hogy eredeti alkotás rémiszt majd halálra a karosszékünkben.