CH4R1ie#51
Nem kizárt, hogy ez valóban a pokol. Az emberi gondolkodás primitív. A legtöbb esetben csak azt próbálja alkalmazni, amit tapasztal, amit nem látott, abban nehezen akar hinni. Erre példa a "Föld gömbölyű" eset, igaz valójában geoid alakja van. Szal az ember fejlődésének ez a legnagyobb akadálya.
Szerintem, ha a lélek kiszáll a testből és emlékszünk halálon túli dolgokra, akkor az azt bizonyítja, hogy az emlékeink nem az agyban, hanem a lélekben tárolódnak. Ezen kívül valószínűnek tartom, hogy a lélek valójában egy szimbionta.
Velem is volt, hogy előre megálmodtam dolgokat, csak az a probléma, hogy sokszor elfelejtem, hogy mit álmodok. Egyszer olyan deja vu érzésem támadt, amikor a lottószámokat húzták... Csak akkor döbbenek rá ilyen dolgokra, amikor meg is történnek.
Ha ez az egész nem valóság, akkor az "alagút a fénnyel a végén" biztos csak egy töltőképernyő (Loading Heaven.bsp...) :)))
Az a gond, hogy az emberek már kísérleteznek az élet meghosszabbításával, de a cél az örökélet. Ha ez bekövetkezik, nagyon nagy túlszaporulat lesz a földön... bár ők nem fognak a mennybe kerülni, itt fognak megrohadni a pokolban