Anonim proxy szerver címek
  • Dj Faustus #26
    Válassz ki egy szervert (lehetőleg high anonimity jelölésűt) [urll=http://www.proxy4free.com/page1.html]az alábbi listából[/url], és...

    Opera alatt: Tools/Preferences menűpont/Advanced fűl/Network/Proxy servers gomb/HTTP. HTTPS, FTP négyzetek legyenek kipipálva, és a nagyobb mezőkbe a szerver IP-címe, a kisebb mezkőbe a szerver portja legyenek beírva.

    Firefox 1.x esetén: Tools/Options menűpont/General/Connection Settings gomb/Manual proxy configuration legyen kiválasztva, és a Use this proxy servers for all protocols legyen bepipálva. A nagyobb mezőbe a szerver IP-címe, a kisebb mezőbe a szerver portja legyen beírva.

    Firefox 2.x esetén: Tools/Options menűpont/Advanced/Network fül/Settings gomb/Manual proxy configuration legyen kiválasztva, és a Use this proxy servers for all protocols legyen bepipálva. A nagyobb mezőbe a szerver IP-címe, a kisebb mezőbe a szerver portja legyen beírva.

    Internet Explorer esetén: Eszközök/Internetbeállítások menűpont/Kapcsolatok fűl/Lan beállítások gomb. A Cím mezőbe a szerver IP címe kerűljön, a Port mezőbe a szerver portja. A mezők melletti speciális gombra kattintva a megjelenő ablakban az Azonos proxykiszolgáló használata minden protokollhoz legyen bejelőlve.

    Néha nem mindegyik proxy működik, ki kell tapasztalni, melyik működik.

    Forrás: