• Lola.
    "Ha asm ablakot nezegetek, akkor folosleges veszodni a debugos forditassal."

No ezek szerint nem láttál még asm ablakot debuggerben... Csak akkor minek vitázunk?
    Egy rakás információ belekerül a forrásból a disassemblerbe, pl az összes eljárás neve paraméterei, hol kezdődik hol végződik stb-stb...

" En a sima forditas vs. vegleges optimalizalt forditasrol beszeltem. Eleg, ha az exploit azon az egy verzion fut, ami kozkezen forog. Viszont ha belathato idon belul meg ki akarod hasznalni a hibat, akkor ezen a verzion kell dolgoznod. "

No ez teljesen értelmetlen... Az, hogy én a debug (optimalizálás nélküli) verzión irom meg az exploitot az kb mindössze csak napokkal hetekkel röviditi le a szükséges időt (és jópár kihullott hajszálat) mivel a forrás sokat segit. (bár ezt te még nem láttad sajnos...)

"Viszont ha belathato idon belul meg ki akarod hasznalni a hibat, akkor ezen a verzion kell dolgoznod."

Mint emlitettem - talán csak 10-20x... - ezt a verziót nagyon könnyen tudod forrással debugolni, ugyanis a siteok általában odairják milyen paraméterekkel forditották a binárisokat, amit a világ 95%-a használ. Gyk: ezeket a paramétereket aztán beadod a debuggernek és máris lehet forrás alapján törni a végleges binárist ami "mindenhol" fut. Ennyi...