• Lola.
    " (ha a forraskodbol nem latszik, (marpedig nem latszik)"

No pont ez utóbbival van baj... Nem a forráskódból látszik, hanem elmész az adott terémék oldalára (pl. sourceforge) és lehúzod a beforditott binárist, és a siteok 95%-án ezt a binárist futtatják, nagyon ritka az egyedi újraforditás... (megjegyzem ugyanitt általában azt is irják milyen paraméterezéssel készültek a binárisok. De, ha neked éppen nincs szerencséd, és kézzel forditott változtatot kaptál meg, akkor is egyrészt nem olyan vészes számú forditási változat van, másrészt - mint emlitettem - még mindig ott a disassembling, amely disassembling össze sem hasonlitható egy teljesen ismeretlen zárt forrású program disassemblingjével... (gy: ezerszer könnyebb még mindig törni, mert kezedben a forrás...)

"Ize, a © tudtommal nem a nick resze, a '.' pedig nem betu, max. karakter. En is regisztraltam, es onnan tudom, hogy hozzaappendeli a ©-t. "

Bár csak viccnek szántam a problémát, de úgylátom még mindig nem stimmel valami...
    @Lola. Ez 6 betű... A kukac tényleg nem kell hozzá, mert azt nem én kértem, ellenben a ponttal. (igy kell bejelentkezzek)
    Tehát az én login nevem bizony 5 betűs. Te azt mondod regisztráltál, ellenben megint nem úgy irtál, igy nincs is @ a neved előtt, marad a két betű 5-2=... folytassam? :)