Hangkártya probléma
-
extrafiu #292 Üdvözletem emberek! Lenne egy elég égető problémám. Épp egy kisebb házi videón dolgozgattam itthon. A gép már elég régóta széthullt állapotban volt, pedig semmi nem "zúzta" szét, de már szinte minden futó folyamat magától elállt. Ekkor döntöttem úgy mivel már a filmszerkesztő sem működött hogy újrarakom a gépet. Újra is raktam, viszont azóta nem rögzít hangot a gép. Vagyis se mikrofonon keresztül, sem pedig Tv kártyán keresztül a kameráról. Azóta próbáltam újabb hangkártya drivert, nem segített, és kétszer pakoltam újra a gépet, másodjára már másik verziójú xp-vel de a probléma még mindig fenn áll. Ami érdekes, hogy bár hangot nem rögzít olyanokat csinál, hogy ha a mikrofont bedugom és beszélek vele, a hangomat, visszahallom a hangfalaimból. Szóval mégis csak működik de helytelenül, fogalmam sincs mi lehet a probléma eddig még nem találtam rá semmit. A hang és mikrofon beállításokban bár mit ki be kapcsolva, vagy bárminek a hangerejét fel le adva esetleg lenémítva nem történik semmi, a hangom ugyanúgy visszahallatszik a hangfalakban. Csak a főhangerő szabályzó "működik" rendeltetés szerűen eddig.
Legyetek oly szívesek segítsétek már lassan megöl a méreg, hogy miért áll fent a probléma már többszöri újrapakolás után is.